ERC Terrassa surt del govern municipal

Quin son els motius que han portat a ERC Terrassa a sortir del govern de la ciutat?

  1. Perquè no hem d’oblidar mai per què som en política. En el nostre cas, per republicanisme i per Terrassa, per Terrassa i per republicanisme. Dues qüestions que ens guien en totes les decisions que prenem i en tot allò que fem, i que han de guiar qualsevol govern del qual formem part.
  2. Perquè per nosaltres la ciutat no s’ha passat de frenada, sinó que necessita accelerar i som coherents amb aquests principis. A ERC sempre ens ha guiat la voluntat de fer avançar la ciutat: des del govern, des de l’oposició i, fins i tot, quan hem quedat fora de l’Ajuntament.
  3. Perquè el mandat passat vam impulsar un nou model de ciutat, avançant cap a una Terrassa més moderna, més sostenible i més innovadora. Un model que ens sentim nostre i que s’ha de preservar com a horitzó a seguir. Per això, aquest mandat, malgrat la davallada electoral, no vam dubtar a tornar a formar govern. Ara, aquest projecte s’ha posat en crisi i nosaltres som coherents amb els nostres compromisos.
  4. Perquè s’ha passat de la revolució verda a la involució grisa, de multar els bancs a no prendre cap decisió valenta i de tenir una direcció clara de cap on va la ciutat a la improvisació constant.
  5. Perquè no es pot anar constantment endavant i endarrere, primer a l’esquerra i després a la dreta. La ciutat necessita un rumb clar. Terrassa necessita una direcció i prémer l’accelerador. Terrassa necessita un projecte clar.
  6. Perquè el govern actual ha deixat de ser un govern de coalició real. Ha deixat de tenir un projecte compartit. És un govern amb un únic objectiu: sumar 14 regidors per tenir la majoria absoluta. I això, per ERC, no té sentit.
  7. Perquè qui té la responsabilitat de ser el partit majoritari de la coalició té també la responsabilitat de voler arribar a acords i ser generós per fer-ho. En aquest moment, el millor per servir Terrassa i aconseguir els grans consensos democràtics que la ciutat necessita és fer-ho construint des de l’oposició.
  8. Perquè ERC no hi som per la cadira, hi som per fer avançar Terrassa. Hi som i hi hem estat per construir, sempre. Per això, farem una oposició constructiva amb visió de govern, cercant aquests grans consensos.

Recupera íntegrament la roda de premsa on expliquem els motius de la decisió presa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *