Caballero: “Ho tenim a tocar, queda ben poc per ser un país lliure”

Esquerra Republicana va fer una ofrena floral a la Plaça Onze de setembre en motiu de la Diada.

Ahir, 11 de setembre, Esquerra Republicana a Terrassa va dur a terme una ofrena floral a la Plaça Onze de setembre en motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

Enguany, Carles Caballero, regidor i president de la secció local, i Oriol Guerrero, portaveu de les JERC a la ciutat, van ser els encarregats de fer-la. Caballero remarcava que “no ens cansarem, sortirem de nou al carrer per dir que volem ser un país lliure”, perquè “ho tenim a tocar, queda ben poc per ser un país lliure”.

La formació opina que hagués convingut avançar els actes protocolaris per part de l’Ajuntament, per tal de facilitar l’assistència de la gent als actes convocats per l’Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium Cultural que, aquest any, es distribuïren en cinc punts per tot el país: Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt i Berga. Tot i així, els regidors republicans assistiren també a l’ofrena oficial del consistori.

Avui, Caballero valora la manifestació: “pretenen que ens cansem. I hem tornat a demostrar que la independència de Catalunya és una causa molt en forma”.

11set2016terrassa

Carles Caballero i Oriol Guerrero fan l’ofrena floral a la Plaça Onze de Setembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *