ERC-MES presenta la web de transparència

El Grup municipal d’ERC-MES presenta una web de transparència pròpia, on passar comptes directament amb la ciutadania i oferir informació clara i actualitzada.

Isaac Albert: "Volem normalitzar la comunicació directa amb la ciutadania, donar tota la informació al ciutadà perquè pugui ser crític."

Isaac Albert: “Volem normalitzar la comunicació directa amb la ciutadania, donar tota la informació al ciutadà perquè pugui ser crític.”

 

El Grup municipal d’ERC-MES continua la campanya per potenciar la transparència al voltant de la seva acció política. Si fa uns dies es presentava la Memòria del primer any de legislatura  (ja a disposició de tots els terrassencs i terrassenques a través de http://www.laccio.cat/memoria2015/ ) avui s’ha volgut fer un pas més en aquesta línia amb la presentació de la web de transparència http://transparencia.laccio.cat/
A la web s’ha treballat per oferir  informació, d’una manera còmoda i visual, de què fem, amb quins recursos i el detall de l’acció política dia a dia.
Com a explicat el portaveu del grup municipal, Isaac Albert:   “En política no ets només el que dius, sinó el que acabes fent. I el que fas ho has de transmetre a la ciutadania”.
Malgrat ja comptar amb la web de Transparència de l’Ajuntament de Terrassa com un bon instrument a l’abast del ciutadà, hem vist la necessitat d’obrir un nou canal directe amb la ciutadania perquè tothom que desitgi informació sobre el grup municipal, l’agenda dels regidors i l’acció política desenvolupada, l’obtingui de forma fàcil i intuïtiva.
Una campanya per obrir l’acció municipal a la ciutadania que ERC-MES completarà demà, dimecres dia 1 de juny, en un acte obert on els quatre regidors del grup municipal explicaran la feina feta durant aquest darrer any i respondran a les preguntes de la ciutadania.

Acte – Passem Comptes!
Dia 1 de juny – 19:30h Plaça Salvador Espriu. 
MEMÒRIA 2015 - http://www.laccio.cat/memoria2015/
WEB TRANSPARÈNCIA ERC-MES: http://transparencia.laccio.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *